top of page
  • Foto van schrijverSalon Snooz

Holi Facial Massage


Wist je dat tijdens een massage stoffen vrij komen zoals endorfine en oxytocine? Endorfine is onze eigen lichamelijke pijnstiller. Oxytocine wordt ook wel knuffelhormoon of gelukshormoon genoemd. Je lichaam en geest komen daarom tijdens een massage tot rust, je voelt je blij en fijn.

Het krijgen van een massage heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zo heeft het een positief effect op je spieren, bindweefsel, doorbloeding, lymfesysteem, het werkt stress verlagend, verminderd hoofdpijn, verbeterd je nachtrust en het heeft invloed op je immuunsysteem.

De Holi Facial Massage van Snooz is een super ontspannende massage waarbij je op je rug ligt, met stevige maar zachte rustige aanrakingen masseer ik je hoofdhuid, gezicht, nek, schouders, armen, handen en als je wil ook je onderbenen en voeten. Ik wissel de massage af door gebruik te maken van speciale tools zoals een guasha steen, cupping, massageborstel....heerlijke geurende oliën en rustgevende muziek. Je waant jezelf even in een andere wereld, de energie gaat weer stromen en je ervaart ultieme ontspanning en rust.

49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page