top of page
Zao-make-up.jpg

100% natuurlijke make-up

 Zao Make-up cosmetica is uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten , zoals plantaardige oliën, wassen, plantenextracten (bamboe, shea boter, abrikozenpitolie, maïs, etc ...), zonder de toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen of geurstoffen . Voor een verantwoorde make-up, hebben de ingrediënten van biologische landbouw de voorkeur en de formules zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert, dus met respect voor de huid en het milieu. De kleuren die deel uitmaken van het assortiment zijn uitsluitend verkregen uit natuurlijke pigmenten (mineralen en planten). De ingrediënten zijn gekozen op basis van hun specifieke eigenschappen om de beste make-up (kleuren, houdbaarheid, weergave, texturen, ...) en de voordelen te combineren voor de huid. 

De make-up van Zao is net zo krachtig en zintuiglijk als conventionele make-up, maar met respect voor het milieu en jouw gezondheid. Bovendien zijn de verpakkingen hervulbaar, voor meer ecologische en duurzame producten.

 

Meer weten over Zao? Kijk op website www.zaomakeup.com                                                                                                ​

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page