top of page

CO2 Carboxy therapie met V-Lift

De Carboxy behandeling die de cosmetische industrie tegenwoordig toepast komt voort uit een therapeutische behandeling uitgevonden in de jaren 30 in Frankrijk. De Carboxy behandelingen werd in een Koninklijk kuuroord  ontwikkeld om patiënten te behandelingen met CO2 injecties en baden in koolstofdioxiderijke wateren om zo de doorbloeding te activeren en wondgenezing te versnellen.

 

Door het gecontroleerd aanbrengen van gezuiverd koolstofdioxide op de huid wordt de afgifte van zuurstof uit hemoglobine verhoogd (rode bloedcellen) met als doel de bloedcirculatie in de weefsels en de elasticiteit van de huid te verbeteren. 

Bij Salon Snooz gebruiken we topicale (plaatselijk) carboxytherapie, deze methode is absoluut veelzijdig, veilig en multi inzetbaar. De methode is uniek en betaalbaar.

Wij gebruiken bij deze behandeling geen injecties.

De behandeling

Na een huidanalyse en anamnese gesprek wordt de huid grondig gereinigd. Nu kunnen we beginnen met het aanbrengen van het masker, tijdens het aandrukken van het vliesmasker hoor je een sissend geluid en kan de huid even brandend aanvoelen. Het masker moet 20 minuten intrekken, terwijl het masker zijn werk doet krijg jij een heerlijke ontspannende schouder, decolleté, arm en nekmassage. Na het verwijderen van het carboxy masker controleren we de huid nog op onzuiverheden. Omdat de bloedcirculatie nu optimaal gestimuleerd is brengen we nog het V-Tox Higher Power Lift Mask aan. Dit masker verstevigt de huid intens, 'tilt' de huid als het ware op en maakt het glanzend. Het zorgt zichtbaar en snel voor huidverjonging en huidverbetering. We sluiten de behandeling af met een hoofdhuidmassage en een vochtherstellende crème.

Werking van het CO2 Carboxy masker

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. dermabrasie, microneedling, dermaplaning, mesotherapie, ledtherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het vliesmasker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

 

Schoonheidssalon_denbosch.png
CO2Carboxy.jpg

Wat kun je bereiken?  

Resultaten van CO2-carboxytherpie i.c.m. V-Tox Lift masker.

 • verbetert het uiterlijk van de huid

 • verbetert de huidtextuur en kleur

 • verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit

 • rosacea en vasculaire veranderingen vermindert

 • versterkt de spieren

 • wallen en donkere kringen verminderen

 • rimpels verminderen

Voordelen van CO2-carboxytherapie:

 • voorziet de huid van zuurstof

 • zichtbaar resultaat na de eerste behandeling

 • geen bijwerkingen⠀

 • geen herstelperiode

 • kan in de zomer worden gebruikt

Advies

De huid ziet er na de behandeling gezond en glowy uit. Het is belangrijk om de huid de dagen na de behandeling goed te hydrateren.

 

Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekent dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

Ons advies is de behandeling in een kuurverband te volgen van 5 behandelingen (1 x per week of 2 x per maand) en daarna eens in het kwartaal bij te houden.

De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg met het gebruik van de juiste thuisproducten .

Contra indicatie

De behandeling is niet aan te raden bij; Ernstige hartziekten, acute embolie, onbehandelde hoge bloeddruk, acute infectie (ziekten), koorts, nierfalen, bloedstolling problemen.

Prijzen

CO2 Carboxy therapie 

CO2 Carboxy de Luxe met V-Lift masker

Na deze behandeling adviseren wij een repair crème te gebruiken. 

€75

95

23

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page