top of page

Biologisch, duurzaam, natuurlijk, organic

Wees lief voor de natuur en je huid

Plus.png

Kalahari Lifestyle

Ben je in Afrika geweest...dan zit de kans erin dat je verliefd werd op het continent. Zo gaat het ook met dit merk uit Zuid-Afrika. Een prachtig merk waar veel passie en liefde ingestopt word. Dat voel je, dat ruik je en dat zie je.

Kalahari staat voor huidverbetering op een natuurlijke milde manier. Er word gebruik gemaakt van actieve en effectieve plantenextracten uit de bush van Afrika. De kennis van het inheemse volk wordt samengevoegd met de wetenschappelijke kennis van de westerse wereld.

Kalahari ondersteunt ook diverse projecten in community's en verleent extra sociale en financiële steun aan de mensen en hun families die voor daar werken.

Meer lezen...

SPA Amsterdam

Wat het merk SPA zo bijzonder maakt is dat het word ontwikkeld door een Nederlands bedrijf. De footprint van dit merk is daardoor erg klein. De producten hoeven geen lange afstanden af te leggen om bij jou in het badkamerkastje te belanden. 

SPA biedt meer, de plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van de organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen zoals parabenen, sulfaten, siliconen, PEG en minerale oliën.

De visie van SPA is goede huidverzorging met hoge concentratie werkstoffen voor een vriendelijke prijs.

Meer lezen...

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page