top of page

Kalahari Lifestyle

Kalahari is een exclusieve, eco vriendelijke collectie van skin- en bodycare opgericht door Carina Franck uit Zuid-Afrika. 

Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers.

Geconcentreerde plantenextracten, Fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten.

Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen.

Kalahari staat voor een natuurlijke huidbelevenis en kennismaking met de Zuid-Afrikaanse spirit van wellbeing.

Download hier de Kalahari product prijslijst 

Schoonheidssalon Den Bosch

Huidverbetering

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.


Het Kalahari assortiment is meer dan een natuurlijke huidverbeterende behandeling, het is een ervaring uit Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren zorgen voor een intieme reis die de oude geheimen van Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking, geluid, geur en visuele interactie.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness beleving.

De producten van Kalahari zijn natuurlijk, worden niet getest op dieren, de meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar. En de producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen Glycol, Formaldyhede en minerale oliën.

Maatschappelijk verantwoord

Kalahari steunt verschillende projecten in Afrika.

Door de aankoop van een Kalahari product steunt u het Kalahari Food Programme, deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families, Medical Outreach programme, verschillende gemeenschappen ontvangen in heel Zuid Afrika gratis medische zorg, het Bead Project, bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund, Micro Business Development, ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

Kalahari_schoonheidssalon-den-bosch.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page