top of page
  • Foto van schrijverSalon Snooz

Cacao Bliss Treat


Cacao wordt steeds bekender in het westen om zijn medicinale werking. Cacao ceremonies is een eeuwenoude traditie uit Midden en Zuid-Amerika. Het drinken van rauwe cacao heeft een positief effect op je lichaam en geest. Het bevat veel anti-oxidanten, vitamine C en mineralen. Dit zijn ook gunstige werkstoffen voor een stralende huid en helpt bij een snellere en betere cel vernieuwing. Fijne lijntjes worden minder, de huid wordt intensief gevoed.

Tijdens de Cacao Bliss gezichtsbehandeling word je verwent met Koreaanse huidverbeterende producten die bestaat uit een uitgebreide reiniging, peeling om de dode huidcellen te verwijderen zodat werkstoffen beter opgenomen kunnen worden en de huid een mooie glans krijgt. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd, vervolgens een heerlijk ontspannende massage van gezicht, schouders, nek en hoofdhuid. Afsluitend word er een voedend alginaat cacao masker aangebracht.

Laat je verrassen door de decadente geur van cacoa en beleef deze speciale cacao gezichtsbehandeling tot en met februari 2024 voor maar €75

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page