top of page
  • Foto van schrijverSalon Snooz

Vitamine C


Vitamine C is een parel voor je huid. Het beschermt je huid niet alleen tegen schadelijke factoren van buitenaf, zoals uv-straling, maar zorgt ook voor een frisse en jeugdige huid. Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom je onmiddellijk sinaasappels moet inslaan.


01

Het gaat huidveroudering tegen

Kom maar door met die versgeperste sinaasappels, want het is bewezen dat een hoge dosis krachtige antioxidanten – waaronder vitamine C - helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder vitamine C kan je huid geen collageen aanmaken. Collageen is het eiwit dat je huid stevig en elastisch maakt. Ook andere antioxidanten, zoals vitamine E, kunnen effectief zijn tegen huidveroudering.


An orange a day, keeps the doctor away!

02

Het pakt onzuiverheden aan

Wie last heeft van puistjes, herkent het wel: nadat je puistje verdwenen is blijft er een rood vlekje achter. Ook bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen, waardoor rode vlekken na een puistje sneller vervagen.


03

Het helpt tegen pigmentvlekken

Naast dat het helpt tegen rode vlekjes, heeft vitamine C ook een positieve invloed op pigmentvlekken. Pigmentvlekken ontstaan doordat de huid (over)actief pigment aanmaakt in de zon. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. Om pigmentvlekken te voorkomen kan vitamine C helpen, maar daarbij is het wel van belang dat je óók een zonbescherming gebruikt, met minimaal factor 30. Alleen dan kun je preventief te werk gaan tegen pigmentvlekken.

Bron: Annette Oerlemans

 

Kalahari Vitamine C behandeling

Ultra versterkende anti-veroudering behandeling geschikt voor alle huidtypen. De Vitamine C uit de Baobab vrucht heeft de hoogste vitamine C percentage dan uit welke vrucht dan ook. Vitamine C boost en verbetert de collageen en elastine regeneratie.

Voordelen: De huid zal al zichtbaar na één behandeling verstevigen en verjongen, poriën zullen kleiner worden en de huid zal er helderder, stralender en jonger uitzien.

Hoofdingrediënten: Baobab Fytozuur 100%, biologisch L-ascorbine, Vitamine C pH3.


-Dubbele reiniging

-Peeling

-Stomen

-Onzuiverheden verwijderen

-Toning lotion

-Vitamine C masker gezicht

-Massage van hoofdhuid, decollete, schouders en nek

-Honeybush masker

-Serum

-Moisturizer

-SPF40

-Hydraterende mist


Duur behandeling +/- 80 min.

€ 69,50 inclusief ampul voor thuisgebruik


Een afspraak maken voor deze Vitamine C behandeling doe je met onze online agenda.

67 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page