top of page
BIAB Den Bosch.jpg

Wat is BIAB?

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Het is een rubber base gel die als basis en/of builder op de nagels wordt aangebracht. De gel is zeer flexibel en zorgt er voor dat de nagel bij weerstand meebuigt en dus niet afbreekt.

BIAB zorgt er voor dat scheuren verleden tijd is

Door de voeding die er in BIAB zit, zul je na een tijdje echt merken dat je nagels steviger en gezonder worden. De gel hecht zich maar liefst 4 weken en zorgt voor een natuurlijk resultaat. 

Stevige nagels

Door de stevige bescherming die de biab biedt, kunnen je nagels doorgroeien zonder af te breken. Je nagels zullen er – als de rubber gel na een tijdje verwijderd wordt – mooi en sterk uitzien. Perfect voor nagelbijters. 

Kleuren en nailart 
Een behandeling met alleen biab geeft een natuurlijk resultaat in een een mooie naturel kleur. Wil je toch een kleurtje, dan kan dat prima over de biab aangebracht worden.

Maud

Meet Maud, deze meid zorgt ervoor dat je met prachtige nagels de deur uitgaat. En ze kan nog veel meer...Beauty is haar passie. Ze vindt het heerlijk om jou nog mooier te maken. 

Maud heeft tijdens haar opleiding schoonheidsspecialist stage gelopen bij Salon Snooz. In die periode heeft ze de fijne kneepjes van het vak geleerd. In 2023 heeft ze haar diploma gehaald. Ze zit niet stil, volgt regelmatig cursussen en in haar hometown Boxtel runt ze haar eigen salon. Iedere vrijdag is ze gezellig bij ons in de salon.

Je kunt een afspraak maken bij Maud voor BIAB, gellak wenkbrauwen modeleren, wimpers verven, lash lift, harsen, gezichtsbehandelingen en acne-behandelingen. 

biab den bosch.jpg
bottom of page