Na de behandeling

Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilveren, De mate van de schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan, tijdens deze fase worden de dode huidcellen losgelaten en word de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Het is raadzaam om een volle crème te gebruiken, de crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Voor intensive resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

De Bio Peel kent 2 huid reacties:

reactie 1: directe roodheid en warmte van de huid

reactie 2: indirecte roodheid en warmte van de huid ( treed een paar uur later op)

Deze reacties zijn heel normaal duren max. 48 uur en horen bij het proces.

 

Wat is Biopeeling?

Een Bio Peel is een kruiden peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. SalonnePro Bio peeling bevat GEEN waterstofperoxide.

 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker (spa algen of een masker aangepast aan het huidtype) aangebracht en ter afsluiting een serum en dagverzorging. 

Ter bescherming wordt ook een zonnefactor aangebracht,

Stripes 01.png

Wat kun je bereiken met

een Bio Peeling?   

                                                                                                          

  • Fijnere poriën structuur

  • Gladdere huid      

  • Verhelderen van hyperpigmentatie  

  • Verbeteren van het acne huidbeeld         

  • Kalmeren van een onrustige huid

  • Intens opfrissen van een doffe, vale huid  

Bio Peel behandeling  €69

Bio Peel kuur 4 behandelingen incl gratis calendula olie 5ml. €275

  • Facebook
  • Instagram