Heerlijke Treatments met

SPA Salonnepro Amsterdam

schoonheidssalon-denbosch.png

Quick Treat

Drukke agenda of heeft je huid een snelle boost nodig? Lekker snoozen tijdens je lunch pauze? Binnen het half uur kunnen we focussen op reinigen, hydrateren of lekker ontspannen.

€32,50

Nu boeken

Biopeeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Lees meer...

€69,50

Nu boeken

Classic Treat

Geen haast? Dan is deze klassieke behandeling geschikt voor jou.We horen graag wat jij belangrijk vindt.Op jouw wensen en behoeften van jouw huid stellen we een goede behandeling samen. 

€47,50

Nu boeken

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende peelings gewerkt kan worden om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peelings lost de “kit” substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag te voorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller.

Lees meer...

€64,50

Nu boeken

Relax Treat

Gun je jezelf meer luxe en ontspanning. Deze behandeling staat bekend om zijn uitgebreide massage van hoofd, gezicht, decolleté, schouders, armen en nek. 

€61,50

Nu boeken

Biopulse Therapy

De biopulse therapy is een unieke behandeling in Nederland.Het is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. 

Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage.

Lees meer...

€74,50

Nu boeken
  • Facebook
  • Instagram