SalonSnooz.jpg

SPA Salonnepro

Wat SPA zo bijzonder maakt is dat het ontwikkeld wordt door een Nederlands bedrijf, de footprint van dit merk is dus erg klein, de producten hoeven geen lange afstanden af te leggen om bij jou in het badkamerkastje te belanden. 

Maar dit merk biedt meer, de plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. De producten bevatten geen parabenen, PEG, of siliconen en is gegeurd met een natuurlijke geurstof zonder hoofdallergenen. 

Uiteraard zijn de producten dierproefvrij en ook sulfaatvrij, vegan, en bevat geen minerale oliën.

De visie van SPA is goede huidverzorging met hoge concentratie werkstoffen voor een vriendelijke prijs. 

ALCINA MAKE-UP

Uitgangspunt bij onze make up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. Onze farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in ons make up assortiment worden uitgebreid getest op proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is.

Wel zo prettig!

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag 9.00-21.30

Woensdag gesloten

Donderdag 9.00-21.30

Vrijdag 9.00-17.00

Zaterdag 9.00-17.00

Zondag gesloten

Contact

Salon Snooz...is gevestigd op het bedrijventerrein de Treurenburg.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Titaniumlaan 82

5221 CK 's-Hertogenbosch

06-33762855

info@salonsnooz.nl